logo ny hemsida gul


När måste jag boka?
Du väljer själv när du vill boka men tänk på att vissa datum blir bokade långt i förväg. Så ifall ni är ute efter ngn speciell produkt/tjänst så boka gärna tidigt för att vara säker på att få det som just du vill ha. 

Vad ingår i priset?
Priset som är utskrivet på sidan avser avhämtning. I det ingår allt ni behöver för att produkten ska fungera. Ifall det är en hoppborg så får ni med fläkt, förankringar. Om hoppborgen används inomhus eller utomhus på asfalt, används sandsäckar som tyngder. För utomhusbruk på gräs medföljer jordspett som ska slås ner i marken när hoppborgen är placerad på den plats den ska stå.
Vissa hoppborgar behöver 2 fläktar och vissa bara 1 fläkt. Fläkten ska vara igång hela tiden som borgen används.
 

Hur fungerar hoppborgen?
Vissa hoppborgar behöver två fläktar och vissa bara en fläkt. Fläkten ska vara igång hela tiden som hoppborgen används. Flälkten får inte stängas av medan det fortfarande finns individer i den.
När hoppborgen ska tas ned så måste alla individer gå ur hoppborgen innan fläkten stängs av. Sedan ska luftöppningarna på sidorna öppnas som maximalt med luft sipprar ut.
Fläktarna kopplas loss och hoppborgen kan börja rullas. Ett tips är att låta hoppborgen ligga en stund innan man rullar, ju mer luft man får ut desto lättare blir det att rulla den.

Har ni försäkring?
Vi har ansvarsförsäkring som täcker om det är ngt fel på vår produkt och en besökare pga detta felet skadar sig på/i produkten. tex om det skulle vara ngt vasst som sticker ut från hoppborgen och ngn skadar sig på detta. 
men om 2 personer hoppar in i varandra och en slår ut en tand, då går detta på hopparens personförsäkring. det har alltså inget med produkten att göra att besökaren skadat sig.