logo ny hemsida gul

Hyra hoppborg, hinderbana, sportaktivteter mm

Här finns allt från små hoppborgar för de allra minsta, hög rutschkana för de våghalsiga, till lekland som roar många barn samtidigt.
 

Hinderbana som går att bestämma själv hur lång man vill ha. Består av olika delar som man sätter ihop. Längden är från 14m ändå upp till 500m som då utgör Sveriges längsta hinderbana.

Uppblåsabara och/eller mjuka sportaktiviteter för både vuxna och barn, hyr sumodräkter, gladiatorarena, wrecking ball mm. Roar inte lika många barn samtidigt såsom en hoppborg gör, men ett bra komplement för de tävlingssugna och otroligt roligt för publik att titta på. 

Europas högsta Vattenrutschkana. 16m hög rutschkana med landningsdel gör denna attraktion till något besökare sent glömmer. 

Vattenslide att ha på plan mark eller i backe. Hyra vattenrutschkana till är ett bra alternativ när du behöver en extra skjuts. Event med vatten är alltid spännande.

Hyra vattenaktiviteter i olika former, vi har vattenrollers, vattenbollar, trampbåtar, vattenrutschkana med flera. Du kan såklart hyra pool till dessa eller om ni redan har pool eller hav att tillgå. erfekt om ni är en simhall som vill ha vattenevent.  

Magic mirror även kallat fotobås är en given succe för att locka och roa besökare vare sig du har en mässa, bröllop eller firmafest. Printar foto på plats.

Hyr Pingisbord, fotbollsspel, mästarnas mästare, beerpong och airhockey hos oss. Arkad och borddspel passar inomhus och alla åldrar.

Hyr dinosarie! Närmare Jurassic Park kommer man inte. Hyr en verkligetstrogen dinosaurie som vrålar, blinkar, går, springer, vickar på svansen. Event på köpcentrum eller familjedag, inga besökare gömmer denna upplevelse. 

Hyr en mekanisk tjur, passar bra på alla sorters event eller fester. Sitter du längre än 1min så är du en naturbegåvning. 

Meltdown även kallat wipeout är en roterande arm som kommer flygande. Försök hoppa över om du hinner! Hyr wipeout för att få en aktivitet som är rolig men som nästan är ÄNNU roligare att stå och titta på. 

Hyr topptält, uppblåsbart tält, ståbord, barstol till mässa. Hos oss kan ni hyra all inredning som behövs för att göra er mässa. Vi har även underhållning och snacks som behövs för att locka och hålla kunderna hos er. Hyr popcornmaskin för god doft som sprider sig, hyr mästarnas mästare för underhållning eller annan maskin.

Elektronisk Boxningsmaskin som mäter styrkan på ditt slag och sparar highscore så alla besökare vet vad de har att slå. Eller hyr tivolislägga och få vikten att plinga högst upp i toppen. Att hyra en styrkemätare är en aktivitet som passar på de flesta vuxenevent. 

Möhippa, svensexa, firmafest mm. Vi har teambuilding aktiviteterna!

Ansiktmålning passar på alla barn event men lika välkommet på en 60års fest. Vi anpassar målningarna ifall det är ngn speciell säsong såsom jul, halloween, påsk.  Att Hyra in ansiktsmålning livar upp vare sig det är på ett köpcentrum, matbutik, familjedag eller fest.

Vi hyr ut popcornmaskin, sockervaddsmaskin och slushmaskin till kalas, privata fester och i försäljningsändamål. Självklart finns kompletta tillbehör och råvaror att köpa till. Hyra popcornmaskin är bästa sättet att sprida en god doft. Nypoppade popcorn är svåra att motstå 

Hyra mjukglassmaskin till en varm sommardag. Eller varför inte till en kall dag på en mässa! Denna glassmaskin har 2 tankar vilket gör att du kan tex göra mjukglass med vaniljsmak, vaniljchoklad och chokladsmak

Ballongpelare ger festkänslan och får folk att uppmärksamma att något är pågång. en Ballongbåge ramar in öppningen tydligt vilket passar sig till dörröppningar. För butik med stora öppningar är ballongpelare bättre. Köp ballongdekor i olika utföranden, vi ordnar allt. 

Hyra Topptält och möbler, ljud, ljus och allt du behöver till din fest eller event. Topptält gör att vilken tillställning som helst får en lyxig känsla och viktigast av allt är väl att din fest är säker oavsett vilket väder som väntar.

Skummaskin som ger ett oförglömligt skumparty. Spruta skum i en hoppborg för att få bra glid, eller spruta skum på mark. Vi hyr ut skummaskiner av hög kapacitet vilket gör att man inte behöver länge för att få hela trädgården vit. 

Hyra Skydancer, få uppmärksamhet på långt håll med denna fladdrande man.

Vi har stor erfaranhet av att anordna alla slags event med helhetslösning. Vi har produkterna, personalen, kablar, betongsuggor, elcentral och hjälper till med rådgivning för att ge er bästa möjliga tillställning. Vi är minst lika intresserade av att ni har ett perfekt event med rikligt med besökare, som ni är. Lyckas ni ,så lyckas vi!

Vi har olika maskotdräkter som vi kan hyra ut med personal eller utan.